Zrychlení elektrokola

Najdete nás na facebooku

Cofidis - nakupujte na splátky

Nejprodávanější produkty

SpeedBox 3.0 pro Bosch Active / Performance / Cargo, včetně motorů 4. generace

SpeedBox 3.0 pro Bosch Active / Performance / Cargo, včetně motorů 4. generace Zobrazit větší

SB3_B_1pcs_BOX

Nový produkt

Zvýšení rychlosti elektrokola až na 50 km/hod - Bosch

Chip pro odstranění rychlostního limitu 25Km/h pro motory Bosch

Montáž chipu ZDARMA na počkání - trvá cca 30-60 min. (po předchozím objednání)

Více informací

Skladem u dodavatele, dodání 3 - 7 dnů

4 720 Kč s DPH



Určeno pro všechny značky elektrokol s pohonem Bosch Active Line, Active Line Plus, Performance Line, Performance Line CX Line and Performance Line Speed, Cargo Line včetně motorů 4. generace

VLASTNOSTI:

Omezovač rychlosti: odstraněn
Zobrazení na displeji: reálné hodnoty
Kompatibilní s displeji: INTUVIA, NYON a PURION
Aktivace tlačítkem: WALK / + - + - / WALK +
Nutnost diagnostiky při instalaci: NE

Chytrý čip třetí generace s možností nastavení rychlostního limitu elektrokola.

Tuningový čip SpeedBox 3.0 umožňuje libovolné nastavení omezovače rychlosti elektrokola. Po instalaci čipu se na displeji elektrokola zobrazují reálné údaje, jako je maximální rychlost, průměrná rychlost, denní ujetá dráha a dojezd.

Jak SpeedBox 3.0 funguje?

Aktivaci čipu SpeedBox 3.0 provedeš na displeji elektrokola. Po stisknutí tlačítka WALK se na displeji krátce zobrazí hodnota 9,9 km/h (6,2 mph) a od té chvíle můžeš jet neomezenou rychlostí – 40 km/h, 50 km/h i více než 60 km/h.

Funkci čipu vypneš opětovným stisknutím tlačítka WALK. Na displeji se zobrazí hodnota 2,5 km/h (1,6 mph) a rychlostní limit 25 km/h je opět zapnutý. Elektrokolo pak funguje stejně jako před instalací čipu.

Mysleli jsme i na elektrokola, která nemají klasický ovládací panel s tlačítkem Walk. V tomto případě stačí použít kombinaci tlačítek + - + -  a SpeedBox se aktivuje. Stejným způsobem pak SpeedBox snadno deaktivuješ.

Nastavení maximální rychlosti přípomoci provedeš postupným přepínáním módů: Turbo - EMTB - Tour - Eco - Tour - EMTB - Turbo. Poté se na displeji zobrazí aktuální rychlostní limit. Maximální rychlost přípomoci přepínáš krátkým stiskem tlačítka WALK, nebo otočením kola o 360°. Zobrazení 1,5 km/h na displeji odpovídá limitu 15 km/h, 2,0 odpovídá limitu 20 km/h, 2,5 odpovídá 25 km/h, 3,0 odpovídá 30 km/h, 9,9 odpovídá 99 km/h apod. Poslední zobrazený limit se po pěti sekundách nečinnosti uloží.

Při použití SpeedBox 3.0 s motory Bosch 4. generace (rok výroby 2020 a vyšší) je třeba po ukončení jízdy nechat elektrokolo zapnuté, dokud se na displeji trvale nezobrazí rychlost 0,0 km/h. Během této fáze se bude na displeji zobrazovat zbývající čas (v minutách). Poté můžeš kolo bezpečně vypnout a těšit se na další výlet.

Upozorňujeme, že provoz takto upravených elektrokol na pozemních komunikacích může být v rozporu s platnou legislativou některých zemí. Výrobce nenese žádnou zodpovědnost za škody vzniklé použitím produktů SpeedBox nebo SpeedBox2. Elektrokola vybavena produkty SpeedBox nebo SpeedBox2 není dovoleno používat na pozemních komunikacích, cyklostezkách a veřejných prostranstvích. 

Montáž chipu ZDARMA na počkání - trvá cca 30-60 min. (po předchozím objednání na tel.606 455 609)

4 dalších produktů ve stejné kategorii: