Lepení a záplaty

Najdete nás na facebooku

Cofidis - nakupujte na splátky

Nejprodávanější produkty

opravná sada X-SAUCE Tubeless Repair Kit M-0

opravná sada X-SAUCE Tubeless Repair Kit M-0 Zobrazit větší

HR_86481

Nový produkt

Nedostupné

229 Kč s DPH

Bezdušová opravná sada v praktické krabičce s 10kusy knotů o tlouštce 1,5mm. Sada obsahuje knoty, injektor (podobný šroubováčku), nožík pro odříznutí přebytečného knotu a lepidlo.

Umožní opravu defektu bezdušového pláště, který je větší než je schopen zacelit těsnící tmel, který máte v plášti jako prevenci. Obrovskou výhodou je možnost opravy nikoliv jen v dílně, ale i příimo v terénu a jedná se o finální opravu, ke které se po vyjíždce již nemusíte vracet. Pláště nemusíte z kola vůbec sundávat!

Postup: Pokud nestačí těsnidlo ve vašem plášti a stále dochází k úniku vzduchu, pak najděte díru (většinou z ní prská těsnidlo) a tuto ucpěte knotem. Povrch knotu má mazlovou knozistenci pro lepší přilnutí k plášti (pro maximální efekt použijte ještě přiložené lepidlo a při injektáži knotu do místa defektu ještě dejte trochu lepidla). Knot nejdříve nasunete do injektoru (injektor je uprostřed knotu) a poté injektor vpravíte přímo do díry v plášti tak, aby obě strany knotu částečně (cca 1cm) byly vně pláště (vylézaly z pláště). Poté knot zařízněte cca 5mm od pláště. Oprava je hotova.

 

Doporučení:

Opravnou sadu vozte ssebou v podsedlové brašně či jen dresu, váží pouze několik gramů. Pro ušetření místa stačí vložit do malého sáčku 2ks knotů velikosti 1,5mm a 3,5mm a injektory! 

30 dalších produktů ve stejné kategorii: